Ochrana os. údajů

Zásady práce s vašimi údaji 

Jsme společnost TZK s.r.o, IČ 27362671, se sídlem v Sadské, ul. Na Valech 584, PSČ 289 12, Česká republika a provozujeme e-shop na webových stránkách https://www.tzk-sro.cz.

Pro prodej zboží a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje jejichž zpracování upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

 

I.        Zpracování osobních údajů

 

  1. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

 

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to:

  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • telefon

 

      Z jakého důvodu?

             Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně dodání objednaného zboží a služeb.

 

             Na základě, jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

 

             Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 3 měsíce od naší poslední komunikace.

 

 

  1. Zpracování osobních údajů v případě nákupu

 

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • fakturační a dodací adresa
  • telefon

 

                      Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží nebo služby. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

 

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).

 

             Na základě, jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

 

             Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

  Po dobu plnění naší služby a poté:

  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 15 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

 od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

 

  1. Newslettery (obchodní sdělení)

 

Pokud jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek. 

 

             Na základě, jakého právního důvodu?

Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali.

 

             Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

15 let od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím odkazu ve spodní části rozesílaného e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu: eshop@tzk-sro.cz.

 

 

II.     Kdo se k datům dostane?

 

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

  • provozovatel e-shopové platformy:

 Shoptet (společnost Shoptet a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ 289 35 675, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl   B vložka 25 395)

  • společnosti podílející se na expedici zboží:

  Česká pošta, s.p. Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1

  Direct Parcel Distribution CZ s. r. o, Modletice 135, 251 01 Říčany u Prahy

  Zásilkovna s.r.o, Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha 9

  Balíkobot, s.r.o, Revoluční 1200/16, 110 00 Praha 1 – Nové Město

  • společnosti podílející se na expedici plateb:

ComGate Payments, a.s. Hradec Králové, Aupark, Gočárova třída 1754 / 48 b, 500 02 Hradec Králové

Fio banka, a.s, Millennium Plaza, V Celnici 10, 117 21 Praha 1  

  • poskytovatel e-mailingové služby:

ECOMAIL.CZ, s.r.o, Na Zderaze 1275/15, Praha 2, 120 00

  • marketingové agentury:

Heureka Group a.s, Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín

Seznam.cz, a.s. Radlická 3294/10 150 00 Praha 5

Google, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland

  • OSVČ zpracovávající účetnictví:

Ivanka Chválovská, Inspektorská 392, Nymburk 288 02    

 

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

 

 

III.  Co byste dál měli vědět

 

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

 

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@tzk-sro.cz, nebo zavolejte na tel. č. +420 605 760 679.

IV.  Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů 

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

 

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

 

Tyto podmínky jsou účinné od 7.7.2021                                                                                                                                               Scan