K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby.
Více informací ZDE.
ROZUMÍM

Kategorie

Slevy

Výrobci

Napište nám

Naše zákaznická linka je Vám k dispozici od Po do Pá od 7.30 hodin do 16.00 hodin.

Telefon:(+420) 605 760 679

Pro emailový kontakt klikněte ZDE.
Otáčející se reklama Otáčející se reklama

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu na stránkách www.tzk-sro.cz, společnost TZK s.r.o., se sídlem v Sadské, ul. Na Valech 584, PSČ 289 12, IČ 27362671, se ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, zaručuje, že nesbírá a neshromažďuje žádné osobní údaje, pokud mu je návštěvníci (zákazníci, obchodní partneři) sami dobrovolně neposkytli, např. ve formě anket, registrace při objednávce zboží, soutěží apod.

Provozovatel internetového obchodu na stránkách www.tzk-sro.cz se zavazuje chránit veškeré poskytnuté osobní údaje, neboť je považuje za přísně důvěrné, a ve shodě s výše uvedeným zákonem proto nemohou být bez výslovného souhlasu zveřejňovány, prodávány ani vyzrazeny třetím osobám, s výjimkou případů stanovených tímto zákonem.

Registrace u Úřadu pro ochranu osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu na stránkách www.tzk-sro.cz je registrován jako Správce osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) pod registračním číslem 00055678. Ověřit si to můžete přímo na stránkách jmenovaného úřadu.

Právo na informace

Ze zmiňovaného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, má každý uživatel tohoto webu (zákazník, obchodní partner), který nám poskytl osobní údaje, právo podat písemnou žádost o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o něm zpracováváme. Pokud by i přes naši snahu o správnost údajů byly zpracovávány nepřesné či neaktuální informace, na požádání je rádi opravíme. Na žádost uživatele podnikne provozovatel internetového obchodu veškeré finančně přiměřené kroky k odstranění všech osobních dat daného uživatele.

Ostatní

Provozovatel internetového obchodu si vyhrazuje právo provádět analýzy o chování uživatelů na svých internetových stránkách. Mezi tyto analýzy patří např.: měření návštěvnosti, počet uživatelů shlédnuvších reklamní bannery a počet kliknutí na jednotlivé bannery, tato data jsou k dispozici též jednotlivým zadavatelům reklamy - vždy jako statistický přehled, nikoliv jmenovitě.

Uživatelé by si měli být vědomi skutečnosti, že některé informace o uživatelích mohou být automaticky sbírány v průběhu standardních operací našeho serveru (např. IP adresa uživatelova počítače) a také při použití cookies (malé textové soubory, které se ukládají na uživatelově počítači a server podle nich dokáže rozpoznat uživatele, který ho již jednou navštívil a poté zaznamenávat jeho chování a podle toho například přizpůsobit design a obsah nebo lépe zaměřovat reklamní kampaně). Cookies nejsou programy, které by mohly způsobit škodu na uživatelově počítači. Většina prohlížečů nabízí možnost neakceptovat cookies - internetový obchod však nemusí bez povolených cookies fungovat korektně.